logo jos

Pasul 1

Fă-ţi curaj şi cere ajutorul unui consilier în carieră

Pasul 2

El te ajută să-ţi înfrunţi teama de schimbare

Pasul 3

După câteva şedinţe devii mai încrezător

Pasul 4

Eşti deja alt om şi priveşti viitorul cu încredere

Consilierea în carieră este, din punctul meu de vedere, un proces prin care orice om ar trebui să treacă cel puţin o dată în viaţă. Şedinţele pe care le-am avut cu Ioana m-au ajutat să îmi pun o ordine în viaţa mea profesională, să îmi structurez în capul meu un plan de carieră realist, pe care am încredere că îl pot urma, să îmi definesc mult mai bine abilităţile şi punctele tari precum şi modalitatea în care mă pot folosi de ele astfel încât să ajung să pot spune dimineaţa "Abia aştept să mă apuc de treabă!"

Paula
 

Succesul în acest proces se datorează consilierului şi capacităţii tale, ca individ care apelează la astfel de servicii, de a ieşi din zona de confort.

Ioana este un profesionist, care deţine toate uneltele acţiunii de consiliere dar şi skill-urile unui coach, reuşind să mă determine să îmi asum deciziile şi acţiunile care urmează a fi întreprinse. În cazul meu personal, Ioana a avut misiunea dificilă de a mă scoate din zona de confort, de a-mi întări încrederea în sine, de a mă responsabiliza să înţeleg şi accept anumite stări, puncte forte şi de îmbunătăţit.

În concluzie, consilierea în cariera în cazul meu a reprezentat un "film" intens, în care am avut o succesiune benefică de trăiri şi sentimente: de la entuziasmul cu care am început consilierea, curiozitatea trăită, neliniştea provocată de schimbări interioare, liniştea datorită redescoperirii de sine, determinarea în setarea de obiective şi plan de acţiune, optimismul cu care am trăit schimbarea.

Sunt recunoscătoare Ioanei pentru asistenţa oferită, astfel am devenit din nou responsabilă cu deciziile şi ambiţiile mele profesionale.

Irina
 

Pentru mine întreg procesul de consiliere a fost unul plăcut, o experienţă utilă, Ioana reuşind să mă ghideze în mod eficient către paşii de acţiune pe tot parcursul procesului, într-o manieră eficientă şi cu multă seriozitate. Deschiderea ei, împreună cu atitudinea pozitivă m-au inspirat să îmi ating potenţialul, să îmi urmez pasiunile şi să îmi folosesc propriile cunoştinţe şi abilităţi. O recomand oricărei persoane care are nevoie de ajutorul unui consilier în carieră eficient şi orientat către oameni.

Alina
 

Am cunoscut-o pe Ioana în urmă cu aproximativ un an, când simţeam că mă aflu într-un impas. Ştiam că trebuie să schimb ceva în viaţa mea, însă nu ştiam cum. Ioana a fost persoana care după multele mele căutări şi idei amestecate, a reuşit să facă ceva lumină în viaţa mea. Este persoana care m-a surprins în mod plăcut, atunci când nu mai credeam. Este optimistă, un profesionist desăvârşit, serioasă, prietenoasă, sociabilă, foarte comunicativă. Astăzi, la aproape un an de când am avut întâlnirile de consiliere, încă mă bucur că am cunoscut-o pe Ioana.

Andreea
 

Şedinţele de coaching m-au ajutat să aflu în ce domeniu aţ putea folosi ce am eu de oferit şi cum aş putea să-mi exprim creativitatea, chiar dacă la momentul respectiv nu aveam încredere că aş putea materializa talentele mele. Aceste şedinţe mi-au oferit un proces foarte clar de identificare a preferinţelor mele şi m-au determinat să fac un plan, cu paşi concreţi care să mă apropie de ce cele doua obiective ale întregului proces: să identific domeniul potrivit personalităţii mele şi să identific jobul potrivit personalităţii şi nevoilor mele.

Alina
 
linkedin facebook xing
 
© 2012-2014 Răzvan Popa